вторник, 28 декември 2010 г.

PSP- The Warriors Review

Вчера, след като изиграх играта, останах с много добро впечатление от нея и реших да го споделя с вас. Така, започваме:

История: Влизате в банда, с име The Warriors. В първите мисии ви обучават как да се биете и да драскате със спрей( тази система е много добре направена). След това започвате така наречените gang wars, тоест правите мръсно на другите банди и те правят същото с вас. Ако сте гледали филма, знаете, че той започва със срещата която Сайръс организира в Бронкс, там го убиват и обвиняват вашата банда. В резултат на това всички други банди ви гонят и вашата цел е да успеете да се доберете до гарата и да хванете влака обратно до Кони( вашето родно място). Играта започва доста преди тази среща и трябва да поиграете преди да стигнете до нея. Точно там е чарът на играта. Имате спречквания с няколко банди. Играта допълва филма, но има и много различни неща от него.
Геймплей: Геймплеят на играта е много добър. Контролите са наистина удобни, а начина на удари и драскане по стените е страхотен. В по- закътаните улички на градовете може да си купувате дрога, която ви пълни хелт бара. Също така и спрейове, за да драскате. Когато видите обикновен човек можете да го оберете, а може да обирате и магазини и радиа от коли. При сбиване може да използвате богат арсенал от оръжия- стъклени бутилки, бухалки, дъски, тръби, тухли и т.н. Както по назад споменах системата за драскане е много приятна- когато застанете пред стената отстрани ви се показва буквата, която рисувате и с аналога сами я очертавате.
Звук: The Warriors не ни предоставя голям набор от песни. В играта има само няколко песни, които се въртят през цялото време. Най- много разбира се , пускат песента на наще хора( която не е никак лоша). Може би това е единствения минус на играта.

Графика: Графиката е на много добро ниво. Аз не очаквах да е такава. Лицата на хората се виждат чсно и се различават много добре.
Мое мнение: Според мен тази игра заслужава да се изиграе, защото има да ни покаже много. Завладяваща история, страхотен геймплей и графика- не е за пропускане. Аз я изиграх с голям кеф.
Крайна оценка:
История- 10
Геймплей- 9
Звук- 6
Графика- 9
Общо- 8.5

1 коментар:

Общо показвания