сряда, 29 декември 2010 г.

PSP- Michael Jackson The Experience Review


След като превъртях играта, реших да споделя мнението си за нея с вас чрез ревюто, което ще прочетете по- долу.

История: Общо взето, играта няма история. Има 17 песни, които трябва да изпълнявате на 3 нива на трудност- Easy, Medium и Hard. Това е Tour. Играта е наистина кратка, но поне има едни от най- известните песни на Майкъл- Smooth Criminal, Beat it...


Графика: Графиката на играта е зле. При изпълнението на всички песни, пред вас стои анимиран образ на Майъкл Джексън, който се кълчи нон- стоп. Това е малко досадно, защото движенията му се повтарят, но по принцип по време на игра вие гледате бара, който ви показва кои копчета да натискате. Можело е да се изпипа по- добре според мен.




Геймплей: В интерес на истината, играта ни предлага доста забавен геймплей. Тя е максималко опростена и може да бъде играна от всеки. Единственото, което трябва да правите е да цъкате О и лявата стрелка на вашата конзола за да изпълнявате правилно песните. Когато съберете достатъчно точки, долу в ляво ви се появява една звезда и като натиснете триъгълника точките, които взимате при обикновено изпълнена нота се удвоятват.. В същото време Майкъл се кълчи и върти, а вие се наслаждавате на песните. Не е толкова лоша, колкото очаквах преди да я играя.






Звук: Това е най- силната страна на играта- логично, нали? Песните на Майкъл Джексън са с добро качество. Изборът им също е подходящ според мен. Както казах в увода, има някои от най известните му песни.


Мое мнение: Според мен, ако играете играта по- малко за да релаксирате, няма да сгрешите. Заслужава си да се пробва, но не е най- добрата игра в този жанр.


Крайна оценка:
История- 5
Графика- 6
Геймплей- 8
Звук- 10
Обща оценка- 7.5

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Общо показвания