четвъртък, 23 декември 2010 г.

Какви аксесоари да изберем за iPhone 4

Ето го и него! Най-желания и най-обсъждан телефон за последния месец - iPhone 4. Ако вече сте собственик на този телефон или възнамерявате да си купите такъв, сигурно ще искате да се възползвате максимално от него и многобройните му функции. Apple са се подготвили и вече са пуснали аксесоари, специално разработени за iPhone 4, с които наистина ще блеснете. Разгледайте и помислете кой аксесоар е най-подходящ за вас.






1. Калъф за спортисти
Да държите телефон докато тичате никак не е удобно. Belkin's DualFit Armband е удобна лента за ръка която осигурява пълна защита за вашия iPhone докато правите упражнения или сте на път. Материалът от който е изработена лентата е водоустойчив, с ленти за безопасност. Той ви дава пълна защита и лесен достъп за навигация към iPhone, а като екстра има защитно фолио за екрана. Цената е $ 24,99.

ccessorize-ihone-1_400

2. Picture Phone алуминиева стойка
Една от страхотните нови функции на iPhone е възможността да го използвате за видео разговори. За по-голямо удобство докато разговаряте, Apple е решил да ви предложи Elago's M2 Mobile Stand. Това е алуминиева стойка, която може да се регулира. Цената е $ 24,99.

ccessorize-ihone-2_400
3. Калъф Bumper Crop
Е, май нямате голям избор за този аксесоар! Ако искате да нямате проблеми с антената на iPhone4, ще трябва да си купите калъфчето Bumper. Единственото му неудобство е, че няма защитно фолио за екрана. Цената е $ 29.

ccessorize-ihone-3_400

4. Защитно фолио
Защитата на екрана е нещо, което може би ще искате за новия си телефон. Skinomi's TechSkin, използва високотехнологични материали (компанията твърди, че е използвано същото вещество, което е използвано за защита на луксозните автомобили, за военните въздухоплавателни средства, и от НАСА), за да защитите iPhone 4 от драскотини. Цената е $ 19,95.

ccessorize-ihone-4_400

5. „Не гледай какво пише на екрана”
Случвало ли ви се е да криете телефона си от любопитни очи! Ако си вземете iLuv's Privacy Screen, няма да ви се налага да заставате на челна стойка, за да си прочетете имейлите. С iLuv's Privacy Screen само който гледа директно в екрана може да чете, а за всички останали – черен екран. Цената е $ 24,99.

ccessorize-ihone-5_400

6. Докинг станция
Apple's iPhone 4 Dock зарежда и синхронизира вашия iPhone 4 с вашия компютър. Устройството също така разполага с аудио линия, която ви позволява да свържете говорители. Цената е $ 29.
ccessorize-ihone-6_400
7. Хендсфри
Все ще ви се наложи да говорите по телефона докато шофирате. Затова ще е добре да имате Aliph Jawbone ICON Bluetooth Headset. Цената е $ 99,95.
jawbone1silvermed_400
8. Boom Box
Philips Fidelio е портативна аудио докинг станция, която освен, че може да се използва за слушане на музика, също така зарежда батерията. Той е компактен и леснопреносим. Има дълъг живот на акумулаторната батерия, здраво алуминиево покритие, и чанта за носене. Цената е $ 129,95.
philips-fidelio-iphone-dock-ds9000-1-524x356_400

1 коментар:

  1. Бая аксесоари има, като си направиш равносметка накрая може да излезе, че всичките аксесоари ще ти излезнат колкото самия телефон. Някои неща си заслужават определено, други са глезотийки, но нали трябва да има за всеки по нещо :) Аз бих се поглезил с iLuv's Privacy Screen, не обичам да ми надничат в личните неща. Даже трябва да измислят такъв и за таблети!

    ОтговорИзтриване

Общо показвания