сряда, 19 януари 2011 г.

Review-Angry Birds PSP

И така... Преди една седмица, четох по форумите какви ли не похвали за тази игричка, гледах клипове, и все си казвах- това е пълен шит. Смятах играта за дълнопробна и скучна, докато не се наканих да я пъхна в псп- то... и за мое голямо учудване играта ме грабна още с първото ниво. В следващите редове ще видите защо.

История: В играта вие играете от страната на " ядосаните птици",  както ни казва и загалвието. Прасетата са лошите и крадат яйца от птиците, и крилатите животни искат да си отмъстят за това, като ги убиват. Общо взето историята не е сензационна, но не това е добрата страна на играта.

Геймплей: Ето тук си идваме на думата. Геймплейът на играта е най- силната и страна. На пръв поглед може да ви се стори глупаво, но повярвайте ми- след 2 минути игра ще бъдете толкова улисани в това да убивате зелените гадинки, че няма да ви се иска да оставите конзолката на мира. 
Вашата цел е да изстрелвате птици и да рушите постройки, под които стоят прасета. Има различни видове птици. Всяка от тях се отлючва в процес на игра. Няма да ги издавам за да ви е по интересно. Играта има невероятните 4 сторита. Всяко стори има по 40 нива! Представете си за колко игра става въпрос. Но си заслужава.
Графика: Графиката не е нищо особено, но е приятна. Обикновен 2d стил. Според мен тя подхожда идеално на заглавието и не товари очите при продължителна игра.

Звук: Песничките в играта са доста забавни и отпускащи. За жалост обаче, те са само в менюто, а по време на игра се чуват звуците от животните. Смятам, че това не е болка за умиралка.

ОБЩА ОЦЕНКА:
История- 8/10
Геймплей- 10/10
Графика- 9/10
Звук- 8/10
Общо: 8.75

3 коментара:

Общо показвания