неделя, 27 март 2011 г.

SOCOM- Fireteam Bravo 3 PSP Review

След като изиграх играта, останах впечатлен от нея. В по- долните редове ще се опитам да ви обясня защо.

История:
В играта вие взимате ролята на главния командир на отряд Fireteam Bravo. Целта ви е да намерите един пич ( който ви се води краен бос) и да го убиете. Общо взето историята не е най- силната част и не може да се похвали с нищо специално.
Единственото лоши нещо е, че играта е адски кратка! Превърта се за 2- 3 часа!

Графика:
Един от елементите на играта, който ми направи най- голямо впечатление и на което максимално се зарадвах. За тази конзолка, графиката е направо СТРАХОТНА! Екипировката, оръжията, сградите, колите- всичко е направено идеално, за възможностите на PSP- то. 
В клипчетата по време на нивата, когато се вижда вашия герой ( сексапилния негър), вие го виждате с оръжието, което сте играли последния път. Това ми хареса страшно много.
Звук:
Звукът в играта е доста изпипан. Различните видове оръжия, изстрелват различни видове патрони- следователно шумът от изстрелът е различен- това всичко го има в играта. Гласовете- на перфектно ниво. Гласът на всеки герой е със собствен стил и лесно може да бъде различен от другите. Всеки детайл по озвучението е на доста добро ниво.

Геймплей:
Една от най- силните страни на играта. Управлението на играта е направено много добре- така, че да не чувствате трудност при насочването на мерника към опонента. Имате две опции- да го настроите автоматично да се прецелва, или вие сами. Препоръчителен е първия вариатн. 
Когато стреляте, има откат- точно както в истинския живот. Когато влезнете в равнопоставена престрелка, вие може да използвате всичко около вас за прикриетие. Клякате, залягате- пазите кожицата. Също така вие имате и голямо разнообразие от оръжия, и ъпгрейди за тях.
Както казах в първите редове, това е може би най- силната страна на играта.


ОЦЕНКА:
История- 7/10
Графика- 9/10
Звук- 9/10
Геймплей- 10/10
ОБЩО- 8.75

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Общо показвания