вторник, 22 март 2011 г.

PS2 TOP 5 Games

В по- долните редове ще видите мнението ми за най- добрите PS2 игри. Това е мое мнение, ако имате забележки с радост ще ги изслушам.


1. Bully
Лично за мен, тази игра е божествена... В тази игра вие играете ролята на ученик ( хулиган), който прави всякакви простотии. Той бива изпратен в училище за деца с лоша дисциплина. Там неговата цел е да си изгради репутация сред съучениците си. 
В играта вие може да карате различни часове, да се биете с другите, да бягате от охраната и още много неща. Чарът на играта е в това, че имате пълна свобода на действията, но като казвам пълна- значи пълна- сваляте мадами, взимате изпити и т.н да не изброявам. Играта е задължителна. ;)

2. WWE 2011
"Няма значение кой кого бие- важното е варгал да става"- мисля, че това е най- точното определение за тази игра. Играта няма нужда от описание- яко млатене. Имате богат избор от кечисти, които да изправите един срещу друг в голямото разнообразие от мачове. Хватките, които могат да се приложат са изключително много, което прави играта много добра. Най- големият и приоритет обаче си остава играта с приятел- няма по- голям кеф да му разбиеш главата в страничните стълби, нали така? 

3. GTA San Andreas
Гонки, престелки, любов и съперничество- и всичко това на едно място. Тази игра ви предлага невероятно разнообразие от мисии, оръжия, коли, мотори, жени и т.н. Огромен плюс на PS2 версията е опцията да играеш с приятел, тоест ходите си двамата и всявате разхура- охаааа. Изпипана графика, завладяващ геймплей и заинтригуваша история- по- хубаво от това здраве му какжи!

4.Guitar Hero Metallica
Heavy Metal, yeaah. Кефите се на жици, яко блъскане и яки песни? Това е вашата игра. В нея поемате ролята на един от членовете на великата банда Metallica, и почвате да забивате до зори!  Богатото разнообразие от песни, страхотна графика и озвучение правят играта толкова сносна. За да се изкефите на макс обаче, трябва да си купите китара за PS2- то, защото с джойстиците е тъпо. А ако имате комплект с барабани, викате съседа и започвате концерта!

5. God Of War
Тази игра може да бъде описана само с една дума- великолепна.  Малко са хората, които не са чували за нея. Славата си е напълно заслужане, играта рулира. Вие играете ролята на здравеняка  Крейтос, вървите, мачкате и се кефите. Историята и е един от най- големите плюсове- като я започнете, няма да ви се иска да станете. 

2 коментара:

  1. имам следния проблем с god of war давами че трябва да използвам L3 R3 а няма такова на джоистика

    ОтговорИзтриване

Общо показвания