неделя, 6 февруари 2011 г.

FIFA 2010 PSP REVIEW

FIFA 2010 се оказа игра, която надхвърли очакванията ми. След като бях играл всички предишни серии от поредицата, бях останал с впечетление, че EA стоят на едно място от 3 години. Но когато за пръв път играх FIFA 2010 за PSP, останах очарован, а ето защо:

Геймплей: Тази година, създателите на играта са се постарали и са направили добро управление, придружено с финтове. Имате възможност да избирате дали да играете с аналога или стрелкичките.
FIFA 2010 Ви дава възможност да играете няколко режима- Be A Pro( избирате си един играч и завладявате света), Tournament( турнир), Manager Mod( мениджър), и Kick Off( обикновенен мач) и Challenges( предизвикателства, примерно ви пуска от 45- тата минута и вие трябва да обърнете резултата).
Графика: Графиката е доста добра за PSP, само феновете както винаги са си дървени. Иначе всичко друго е доста добро.
Звук: От към страна на звука, FIFA 2010 не може да се похвали с новости, освен музиката в менюто( доста е готина), но нищо друго. Коментаторите си дрънкат пак същите глупости, и публиката пак си вика както преди.

Онлайн: Онлайнът на играта е една от най- силните й страни тази година. Той е чрез Infrastucture. За да играете онлайн, трябва да си създадете профил в EA, който се прави директно от PSP- то, след което играта започва. Със всеки спечелен онлайн мач, вие трупате експириенс, с който вдигате левели. Също така си има и статистика колко мача сте спечелили, загубили и завършили на равно.

Оценка:
Геймплей: 9
Графика: 8
Звук: 9
Онлайн: 10

Обща оценка:9

1 коментар:

Общо показвания